US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024lamarsalada.catPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_lamarsaladalamarsalada.catPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GRHRLFZRD52Google AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes

La carta

La Mar Salada fa cuina marinera marcada per la personalitat i l'estil del seu equip de cuina, liderat per Marc Singla.

Dins la categoria de «cuina marinera», podria encabir-se la pràctica totalitat de l'oferta restauradora de La Barceloneta. La Mar Salada fa cuina marinera. Però cuina marinera d'identitat marcada per la personalitat i l'estil del seu equip de cuina, liderat per Marc Singla i això són paraules majors. Fent-ho ras i curt, parlem d'una cuina marinera renovada d'acord amb l'evolució del propi cuiner. Una cuina que parteix del receptari clàssic, de plats i productes que ja tenim el gust de conèixer-los, tractats d'acord amb les exigències dels temps actuals. El Marc mateix ens ho explica:

El bacallà confitat és bacallà confitat, però només marcat a la planxa abans de donar-li el toc de forn es paeix més bé. La tendència és a fer una cuina més lleugera, més orgànica. Per continuar amb el mateix exemple, els cigrons que potser acompanyaran el bacallà seran un humus suavíssim. Però en el fons la recepta continuarà sent la clàssica.

Amb els anys, La Mar Salada ha acumulat un repertori amplíssim, de plats que entren i surten de la carta en funció sobretot de la temporalitat del producte, n'hi ha que quan tornen ja no són exactament igual que la seva anterior encarnació i n'hi ha que sí, depèn. Algunes peces del repertori ja poden considerar-se clàssics de La Mar Salada. Són plats que, quan són al menú, la Marta, l'Albert i el Marc tenen prou cura de preparar la mise-en-scène en funció de la gran demanda que tindran. Plats com l'amanida de pop. El risotto amb base de sèrum de parmesà. El cheesecake amb mango. I un ja llarg etcètera.

carta 1
carta 1
carta 10
carta 10
carta 11
carta 11
carta 12
carta 12
Cheescake
Cheescake
carta 14
carta 14
carta 2
carta 2
carta 3
carta 3
carta 4
carta 4
carta 5
carta 5
carta 6
carta 6
carta 7
carta 7
carta 8
carta 8
carta 9
carta 9