US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024lamarsalada.catPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_lamarsaladalamarsalada.catPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GRHRLFZRD52Google AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes

El producte

La Mar Salada és un restaurant de cuina marinera que assegura anar a comprar el peix a Llotja i que, a més d'assegurar-ho, ho fa de debò. Per tres raons.

Primera perquè és la manera de conèixer de forma més directa tant el producte com el proveïdor. Segona per la facilitat logística que dóna el fet que l'edifici de la Llotja és a quatre passes de La Mar Salada. Ai, perdó, que ens hem descomptat: no hi és a quatre, sinó a 327 passes. I tercera, perquè a l'Albert Enrich, que és qui les va comptar, li encanta anar a Llotja.

Hi vaig quatre tardes a la setmana. I puc assegurar que, restaurants de Barcelona n'hi ha moltíssims, però allà no ens hi trobem gaires, eh? Jo hi compro entre quinze i divuit cubetes de peix cada dia. Amb la pràctica, acabes entenent-ne d'espècies, de qualitats i preus, coneixes quin art s'ha fet servir per la pesca i així saps si el peix s'ha maltractat.

Després, evidentment, aquesta experiència es trasllada a la carta de La Mar Salada. On hi regna la gamba, que no té el mateix nom que la de Palamós però sovint sí que té la mateixa procedència: ara hi ha aplicacions que mostren les rutes de les barques pesqueres i ho evidencien, així com també el peix de roca o allò que sigui que li ha captat hores abans l'interès a l'Albert en la Llotja.

 

imgs producte